„Bors de peste la Vadeni” – editia 2011

„Bors de peste la Vadeni” – editia 2011

Se intampla din nou! Ca in fiecare an, in ultimul week-end din luna mai, Aerial Club, singurul aeroclub privat din zona Galati-Braila-Vrancea, organizeaza sambata un miting aerian la aerodromul Vadeni din judetul Braila.

Sub titulatura, devenita deja cunoscuta, „Bors de peste la Vadeni” cateva zeci de piloti din toata tara ii vor incanta pe spectatori cu maiestria lor si cu frumusetea zborului cu aparate ultrausoare. Manifestarea a ajuns, deja, la ce-a de-a 4-a editie, din care 3 pe aerodromul Aerial Club de la Vadeni (prima editie a mitingului s-a desfasurat pe terenul bazei aeriene Pegas Galati). Sambata, la demonstratia de zbor, vor putea fi admirate peste 20 de aparate ultrausoare: motoparapante (atat pentru o persoana cat si de dublu), motodeltaplane si avioane ultrausoare. Anul acesta la Vadeni vor fi si cateva premiere ! Publicul din Galati si Braila va putea sa vada „la lucru” singurul hidroavion ultrausor inmatriculat in tara noastra. Aparatul va fi prezentat de o firma din Tulcea, care este dealer in Romania pentru acest tip de avioane. De asemenea, la mitingul aerian de sambata va face o demonstratie in zbor si singurul girocopter din tara, un aparat care inglobeaza atat caracteristicile elicopterelor cat si ale avioanelor sau motodeltaplanelor. Publicul spectator va putea sa admire si ascensiunile unui imens balon cu aer cald, daca o vor permite conditiile atmosferice. In plus, toate aparatele prezente pe aerodromul Vadeni vor face demonstratii de zbor, atat individuale cat si in formatii. Un punct de interes vor fi, cu siguranta, zborurile de agrement la preturi modice, astfel incat oprice persoana sa poate incerca bucuria zborului in conditii de maxima siguranta. Odata cu incheierea mitingului, aparatele vor putea fi admirare si fotografiate, iar spectatorii vor putea sa stea de vorba cu pilotii si cu instructorii de zbor de la Aerial Club.

Si pentru ca mitingul aerian poarta titulatura „Bors de peste la Vadeni”, seara invitatii veniti din tara vor primi din partea organizatorilor un delicios bors de peste, preparat dupa o reteta traditionala, chiar la aerodrom, de un bucatar de la un restaurant din Braila. Iar seara se va inchieia, asa cum sta bine oricarui miting aviatic, cu „Hangar party”.

Aerial Club este singurul aeroclub privat din zona Galati-Braila-Vrancea-Tulcea unde se poate invata, in conditii de maxima siguranta, zborul cu parapanta, motoparapanta, motodeltaplanul si avionul ultrausor. Odata cu achizitionarea unui avion de tip AN 2, la aerodromul Aerial Club de la Vadeni, judetul Braila, va functiona, in curand, singura scoala de parasutism din aceasta zona a tarii. Totodata, Aerial Club ofera servicii de publicitate aeriana, fotografie si filmare aeriana, zboruri de agrement si transport rapid oriunde in tara dar si consultanta in ceea ce priveste achizitionarea si exploatarea unei aeronave ultrausoare, motorizate sau nemotorizate.

Imagini de anul trecut AICI.

Sursa:

Multumiri Cati pentru email.

Reclame
Categorii: Braila, Evenimente brailene, Miting aviatic | Etichete: , , , , , , , , , , , , , | 2 comentarii

Navigare în articol

2 gânduri despre „„Bors de peste la Vadeni” – editia 2011

  1. Pingback: Brăila blogmeet, detalii finale| Pavel Ionuţ

  2. Pingback: A verde crud « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: